ikizlerin_annesi__ PortakalOrdaKal benimde gebelik durumum var kadıklarımda ve belimde çok Ağrı vardı bende hep korkuyorduk sanki lekem gelecekti diye çok korktum ama olmadık şükür yarın gidip tekrar kan vereceğim
PortakalOrdaKal Yanlış pozitif olma ihtimali var mı yaa innovitanın ovülasyon testinin yanında gönderdikleri gebelik testini yaptım.
yesildeniz_ PortakalOrdaKal hamile değildim gözle görülen aşırı silik incecik bi çizgi çıkmıştı ama sizinki baya koyu çıkmış bence kesin hamilesiniz
DuruDefne_mommy PortakalOrdaKal ben ne dedim ben neee dedimmm yüzde yüz hamilesin canımm tebrik ederimm🥰🥰🥰
PortakalOrdaKal DuruDefne_mommy yaaa hadi inşaallah ama çok umutlanmak da istemiyorum kasıklarımda bugun çok ağrı var adet olacakmışım gibi
PortakalOrdaKal DuruDefne_mommy hadi inşaallah sağlıcakla gelsin bebişlerimiz. Valla oğlum 7 yaşına girecek nerdeyse ilk hamileliğimde var mydı böyle belirtiler falan hiç hatırlamıyorum unutmuşum 😁
DuruDefne_mommy PortakalOrdaKal yaa benim de kızım 6 yaşında ne zaman kalp duyulur ne zaman kese görünür valla unutmuşum 😀
PortakalOrdaKal ikizlerin_annesi__ inşaallah yüksek çıkar betanınz rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲
yesildeniz_ PortakalOrdaKal evet innovitaydı. Sizinki pozitif çıkmış ince bi çizgi olsa güvenmeyin derdim ama baya baya kapkalın çizgi çıkmış 😊