Melike231 9 haftalık hamileyim sağ bacağımın eklem yeri çok ağrıyor ve aşağıya doğru vuruyor yürümekte zorluk çekiyorum bu hamilelikle ilgili olabilir mi bunu yaşayan var mı?
Kardelen1010 Melike231 bende 10 haftalik hamileyim aynı şey bende de oluyor bide akşamları oluyor bende normaldir diye düşünüyorum agri kremleri varsa fayda edebilir
minnakhanimmm Melike231 tam hatırlamıyorum ama benimde sol bacağım ağrıyordu kramp giriyordu doktora söyledim magnezyum verdi o iyi geldi 12 haftadan beri kullanıyorum o olmasa hicbisey yapamiyordum doktorunuza söyleyin belki sizinde öyle bişeydir
Betamom Melike231 malesef 4. Aya kadar cok yogun yaşadım. 5 e kadar tek tük 5 ten sonra rahatladım ben
Alismomss 9+5 haftalık hamileyim 2 gündür benimde sağ bacagımda agrı var hatta suan uzandığım halde ağrıyor neden bende anlamadım. İlk gebeliğimde bu haftalarda böyle agrım yoktu🥲
Melike231 Alismomss her hamilede olduğuna göre normal bişe heralde bende anlamadım ama sonra hamilelikle ilgili düşündüm işte vücutta değişiklikler olduğu için orayı da etkiledi heralde
Melike231 Kardelen1010 her hamilede olduğuna göre normal bişe heralde bende anlamadım ama sonra hamilelikle ilgili düşündüm işte vücutta değişiklikler olduğu için orayı da etkiledi heralde kantaron sürüp masaj yaptım