Ranni Ceren1996 yine de yetmiyor ya günübirlik geliyorlar insan nerede olursa olsun kaç yaşına gelirse gelsin anne babasını hep arıyor
Ceren1996 Ranni evet hep yanıbaşında olsunlar istiyor. Bende öyleyim keşke hep kalsalar hiç gitmeseler. Alışınca ayrilmasi çok zor oluyo
Sevinc44 Ceren1996 aslında 2 hafta önce yanlarindaydim ama yetmiyor maalesef. Hele de hamilelik ve hormonlar sagolsun. Siz nerede yaşıyorsunuz kaç haftalık hamilesiniz 🌸
Ceren1996 Sevinc44 bilmezmiyim o 2 hafta öyle çabuk geciyo ki sanki dün gelmissin gibi. Hiç ayrılmak istemiyorsun ben her gittiğimde gülerek mutlu giderim ama dönüş hüsran ağlamaklı ağlarım gelesiye kadar. ben aslen aydınlıyım konyaya gelin geldim 26 Haftalık hamileyim
Sevinc44 Ceren1996 Allah yokluklarını göstermesin, hiç ayrılmak istemedim annemin kollarından 😔 25+4 ben de, aynıyız nerdeyse. Cinsiyet ne sizin 😊
Sevinc44 Ceren1996 Lina düşünüyoruz isim, malum yurtdışında da olunca telaffuzu da düşünmek zorundayız, değiştirmezsek şimdilik böyle 🥰 sizin belli mi
Ceren1996 Sevinc44 evet ilk 🤗 hareketlerini hissediyomusun. Şuan bile hereketli benimki aksamlari bı coşuyor maşallah 😍
Sevinc44 Ceren1996 evet benim de aynı çok güzel bi duygu 🥹 Ama bugün sağ ve sol kasigimda sancılanma var biraz korkutuyo beni, normal mi acaba bilmiyorum
Ceren1996 Sevinc44 normaldir. Gün icinde ayakta çok durduysaniz oluyo. Bnimde cok ayakta durunca belime ağrı giriyo. Bugün sol tarafimda batma vardı uzandım uyumusum dinlenince geçti.
Sevinc44 Ceren1996 dün cok yoruldum, ev işleriyle uğraşmıştım baya ona yorayım o zaman bu durumu 🥲 hazirliklariniz ne durumda peki, ben tekstil harici cok bisi alamadım hala
Ceren1996 Sevinc44 herşey hazır sayılır. Beşik bebek arabası mama sandalyesi ana kucağı aldık hepsini. Molfix bezleri stokladik Kiyafteleride aldık çoğunu. Sadece bı kaç tane daha kıyafet alicam. Doğum 6 temmuz gözüküyor. 6 9 aylık kıyafet almadım onları Alcam öyle siz
Sevinc44 Ceren1996 ayy hiçbir şey almadık neredeyse. Puset ve anne yani yatak bi tanidik verecek. Onun dışında dediğim gibi tekstil kısmı bitti sadece