Yenigelmedimgerigeldim -mavim- Bence çıkmaz ya benim elimde bir test vardı merak ettim yaptım cikmadi
-mavim- Yenigelmedimgerigeldim aynen çok erken hatta pazartesi yaparım diyorum ama öyle bile erken ya. Çatlamadan 9 gün geçmiş oluyor
Glr_grz 1oglanannesi inşallah hepimizin olsun. Çatlatma iğnesinden dolayı şuan pozitif çıkıyor haftaya belli olur bnmki🙂
-mavim- Yenigelmedimgerigeldim canım ben bu sabah yaptım. Önce farklı yerde çizgi çıktı sonra kayboldu o da yani benm negatif. Çatlamanın üzerinden 9 gün geçti olsa çıkardı sen naptın
Baby135_ Bende grip gibiyim halsizlik ve baş ağrısı var şüpheden dolayı ilaçta almak istemiyorum ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz?
Grimsi Baby135_ ayni durumdayım grip boğaz ağrısı dün birden başladı parol bile almadım bat 13 10 unda yaparım belki
Baby135_ Grimsi ben gecikirse yapmak istemiştim ama böyle devam ederse ben de yaparım sanırım burada erken öğrenen çok kişi var
Tazeanne56 1oglanannesi benim sat 1 Mart hala olmadım dün sabah kaset test yaptım negatif inşallah pozitife döner ya inşallah geç döllenmedir ama güzel haber alırsam buraya yazarım canım
Yazmelegi_ 1oglanannesi bat 10 Bulantı var Koku hassasiyeti var Birde göğüste yanma gibi bisey var inşallah psikolojik değildir yarın testlerim gelcek ne zaman yapsam bilmiyorum
1oglanannesi Yazmelegi_ o bat 10 az kalmış belirtilerinde var yarin erken gebelik testide varsa bi yap bakalım ne gösteriyo
Nurbl Benim 11 hiçbir belirti de yok 😁 Pazartesi test yaparım negatifse üzülmem pozitifse sevinirim o kafada yapınca daha az etkileniyor insan 😁🍀
Nurbl Grimsi o kadar çok belim ağrımıştı ki sık ilişkiden dolayı sanmıştım uzansam ev süpürsem bulaşık yıkasam yürüsem sanki ikiye bölünüyordu 2.hamileliğimde en belirgin özellik buydu
Grimsi Nurbl normalde adete bı iki gün kala bazen ağrır sürekli değilde şimdi 8 gün var ve belim ayriliyor resmen