Derennn700 1oglanannesi kuzum benimde bat 13 ve göğüs ucum hafif ağrıyor acaba normal midir belirti için erken midir
1oglanannesi Sym_123 benim gögsümde hasaslık var bide sabahlari midem bulaniyo ondanmı bilmiyorum bide kaç gündür her gün bas agrım oluyo belkide uykusuzlukta ola bilir benim 11 aylik oglumda var geceleri uyumuyo
Sym_123 1oglanannesi benimde kasık ve bel ağrısı var adet olacakmışım gibi 26 martta pik gördüm ve değerlendirdik.29 ekimde bir düşüğüm oldu onda da gebelik öncesi göğüs hassasiyeti çok olmadı bende ta ki gebeliği öğrenene kadar.Sonrasında göğüslerimin üzerine bile yatamıyordum.
Sym_123 1oglanannesi ben çalışıyorum.O dönem çok yoğunduk ve işim de çok stresli bir iş.Ben ona bağlıyorum.Bir de Doktor sağlıksız olan gebeliklerde düşük olabiliyor dedi belki de ondandır bilemiyorum.
1oglanannesi Sym_123 hayırlı böyleymis demekki bendede geçen ay oldu düşük her kese söylemiştim bile sürprizli şekilde ☹️☹️kimyasal gebelik dedi doktor
miniksercemm Bat 13 Nisan 29 mart uygulamaya göre yumurtlama günümdü 27 28 29 mart değerlendirdim umarım olur bu ay belirtiler için çok erken olduğu için varsa bile bsey dyemiyorum 🙏
1oglanannesi Derennn700 belirti ola bilir çünkü yumutlamamız oldu geçti eyer sperimle yumurta kavustuysa şimdiye rahmimize dogru yol almıştır 😁benimde bu gün kasıklarımda agrı oldu bide ishal oldum belirtimidir bilmiyorum 🫣
Derennn700 1oglanannesi inşallah kuzum ilk kez böyle adete bu kadar varken göğüs uçlarım aprır iki yıldır istiyoruz dört ah önce düşük yaptım inşallah ben ve isteyen herkes bu ay güzel haber alırız 🤗