Mrvakc Selam kızlar devlet hastanesinde detaylı ultrason nasıl oluyor bebişimizin yüzünü renkli bir şekilde görebiliyor muyuz bilgilendirir misiniz 🙈
Esma006 Mrvakc ben devlette oldum ama renkli değildi normal ultrason renginde özelde sanırım renkli devlette işine gelirse renkli yapar
Ebrcmal Merhaba ben Sultangaziye gitmiştim siyah beyaz baktı doktor ben ekranı cekebilirmiyim dedim dur bı dedi farklı ultrason başlığı alıp bebeğin yüzünu gösterdi bana o şekilde çektim☺️
ilkkezanneyim Mrvakc kaçıncı haftada yapıyorlar 17. Hafta kontrolum var bu hafta galiba cinsiyet öğreneceğiz renkli vereceğim dedi doktor ama bunu gebeliğin başında söyledi hangi hafta olacağını söylemedi benimki de devlet
Esma006 Mrvakc benim gittiğim şehir hastanesi flnda değildi valla normal baya yıllar önceki hastane eskiye dayalı belki ondandır sıkma canını
Mrvakc ilkkezanneyim 20-21. Hafta arası yapıyorlar diye biliyorum benim 21. Haftama randevu verildi 🥹
Nesrnn Devlet hastanesinde detaylı ultrason oldum yaklaşık 45 dakika surdu bır suru resim verdiler bebegın her yerını de gördüm fakat ultrason kagıtları siyah beyazdı