hayalperest2310 _Gizem__98 bebeğin yerleşim yeriyle alakalı bence ama kızımda yuvarlak yaygandı bunda sivri cinsiyeti daha öğrenmedim bekleyip görcez
_Gizem__98 rosatue karnın Sivri diyorlar erkek olcak senin diyorlar da merak ettim karnın büyüme şekliyle alakası var mı diye😆
rosatue _Gizem__98 Bana da dediler de doğru çıkmıyor. 😂 bir de karnın aşağıya düşmüş doğum yakın dediler. 35 haftadan beri tutturdular. 40 haftalık hala doğurmamıştım, sezaryen oldu.
_Gizem__98 Han23 bugün bayramlaşmaya çıktım göbeğim Sivri büyüyomuş ben pek anlamam da gören öyle diyor🤷♀️🤣 erkek tahmin ediyorlar gören Sivrilikten
_Gizem__98 Busra2013 valla benimde yok yüzün çirkinleşmiş burnun büyümüş kız olcak diyorlar kimisi göbeğin Sivri büyümüş erkek olcak diyo anlamadım bu hurafeleri😂
Busra2013 _Gizem__98 ilk gebeligimde bende oyleydim bi burnum yuzum degisti cirkinlestim jajajaj gobegimde yuvarlakti
m_mervee _Gizem__98 aynen yapıyla alakalı belli ki herkes erkek bekliyor benden şuan ama hep kız çıktı ultrasonda 😂
m_mervee _Gizem__98 35 haftalığım şimdiye kadar hep kız göründü ultrasonda ters köşe ihtimali yok dedi doktor 😂
5_erkek_annesi _Gizem__98 5 ci gebeliğim hepsi de erkek hepsinde de karnım top gibi çıkıyor önde düşük karın yanlarda asla bişey yok yayvan değil