Nur3524 Kızlar iyi bayramlar . 7 arti 0 im ikinci kez kahvrwngi akintim oldu doktora gittim sikinti yoktu sadce tedbir amaçlı yatis önerdi. Bu haftalarda normal mi yoksa cok dikkat mi etmeliyim . Bu durumun yaşayan var mi
Krystal Nur3524 o haftalarda benim de oldu. Dinlendim, yürüyüşleri azalttım. 12-13.haftalarda yürüyerek denedim geçmişti. Normal yani normal kan gelmedikçe.😊
Limonlusodasever Nur3524 geçmiş olsun canım şimdi naslsım. bende de dün oldu çok korktuk acile gittik merkeze kadın doğum acile gitmemizi istedi burda ultrason yoktu çünkü. Gittik kadın doğum 5+6 olduğunu söyledi ğrogestan hap yazdı. Kalp atışı şu an için yok küçük dedi bayramdan sonra hastaneye gidin dedi. Ama adet tarıhıme göre 8 haftalık. Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlı sağlıklı geçsin inşallah.
Nckl Nur3524 benim 6. Haftanın sonunda ufak bi kahverengi lekelenmem olmuştu doktor kalp atışları yeni oluştuğu için oldu demişti. İnşallah sizinki de öyledir. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 💐
Fatma-asar Bugün neden herkeste kahverengi akıntı oldu acaba ya bende de oldu doktora gittim sabah kesede de kalp atışında sorun yok duphaston yazdı önlem amaçlı ama birden herkeste böyle olması çok tuhaf inanılmaz stresli geçti bugun
Aidaravi Bende bugün 7+0′ım ve bugün akıntıyla uyandım, hafifte krampım vardı. Zaten progestron falan kullanıyorum, ekstradan bir ilaç vermedi ama stres yapma olabilir bu kanamalar dinlen kendini yorma dedi. Çok şaşırdım entry’yi görünce.
1Htc1 8+2 yim biraz önce bende de kahverengi lekelenme oldu ilk defa başıma geldi tedirgin oldum baya inşallah bi sıkıntı olmaz 🤲
Limonlusodasever Nikiniki98 geçmiş olsun canım doktora gittin mi genelde prıgestan veriyorlar benim ilk bebegımde de olmuştu. Bunda da oldu iki gündür çok yordum kendımı kna da bağladım. Dinlenmek lazım
Limonlusodasever Nikiniki98 inşallah geçer canım. Benim bugün yine kanama oldu inşallah bir şey olmaz yarın yine doktora gideceğim inşallah ;(