Aysenurr53 lnbahar benim de aynı böyleydi adet günü yapmıştım testi 84 beta ile öğrendim çook yeniydi muhtemelen senin de öyledirr gözün aydınn hemen kan ver fırsatın olunca, bize de haber ver 🥹🥹❤️🫶🏻🫶🏻
1oglanannesi lnbahar erken gebelkk testi yap bence yarın regle 6 gün kala gösteriyo orda çıkarsa kan ver
hakkah24 lnbahar hayali çizgi değil biz de görüyoruz 🙈 ama umarım yalancı çizgi değildir Allah güzel haberler almayı nasip etsin🙏
Bglmmrn lnbahar bat ne zamn canım benimde 4 gün var kaset test tek var elimde çıkarmı diye kararsızun
Tamarix lnbahar ayın kaçında yani 6 Nisan adet dediniz onun için soruyorum 23 Mart ben pik gördüm mesela
Tamarix lnbahar ben 12 Mart hastalandım 7 gün sürüyor adetim 23 Mart pik gördüm sizce adet olacaksam ne zaman olurum
Tutar13 Tamarix yumurtlamadan 14 gun sonra adet gunu canım seninle aynıyız benimde 23 mart yumurtlama 24 catlama 7nisan bat
lnbahar Tamarix benim de 27/28 güne bir olur adetimden sonra 10. Gün pik gördüm uygulamada 14 diyordu. Şuan var mı yok mu emin olamıyorum hakkımızda hayırlısı