GirlandBoy_Mom Kızlar bugün 24+2 yim çamaşırımda biraz kan gördüm lekelenme tarzı başına gelen varmı neyden kaynaklı olabilir
hamcokelek33 GirlandBoy_Mom bunu bilemeyiz canım haftan büyük plasenta kaynaklı da olabilir ,serviks uzunlukla da .kesinlikle doktora gitmen lazım
5_erkek_annesi GirlandBoy_Mom acile gidin direk burda sorup vakit kaybetmeyin acilde zaten direk soruyorlar kanaman varmı kanama var ise onlar için riskli ve hemen müdahale ediyorlar
Esraa00 GirlandBoy_Mom mutlaka doktora git o ayrı Muhtemelen plasenta rahme yakın demiştin ondandır Bolca dinlen der inşallah eminim sorun yoktur mutlaka haber ver bana da geçmiş olsun ya
GirlandBoy_Mom hamcokelek33 Plesanta en son rahmime yakındı perinatoloğa gittim ama üstün körü bakıldı bi sorun yok dendi yani ondan olabilirmi canım lekelenme şeklindeydi
hamcokelek33 GirlandBoy_Mom olabilir tabii ki, ama öyleyse acile de olsa gitmen lazım, devlet hastanelerinde nöbetçi kadın doğumcu bulundururlar mutlaka git ihmal etme. Eğer çok aşağıdaysa sıkıntı da yaratabilir. Önlem amaçlı progestan başlatırlar zaten
GirlandBoy_Mom hamcokelek33 Gidicem mutlaka canım teşekkür ederim perinatoloğa gittiğimde pek bişey yapılmadı daha doğrusu 5 dakika sürdü baktı ve sorun yok dedi ama pek içime sinmedi az önce de lekeyi görünce bi sorun olduğunu anladım mutlaka gidicem
GirlandBoy_Mom Nys1600 hayır sormadım belli bi doktorum yok aslında bi ara özele gittim sonra devlete gittim özeldeki doktorun da numarası yok soramadım ondan
GirlandBoy_Mom 5_erkek_annesi tam kanama sayılmaz lekelenmeydi acile gidicem tabikide teşekkür ederim
Melissayda @GirlandBoy_Mom canım gittin mi doktora çok merak ettim haber ver mutlaka bir daha geldi mi leke falan iyi misiniz ?
GirlandBoy_Mom Melissayda sağol canım gittim Plesanta kaynaklı denildi daha lekelenme olmadı ama tedbir amaçlı progesteron verdi