Gulsenn-0 Yaprakunallar umarım hamilesindir. Ben hamileymisim bu testi yaptığımda şuan 18 haftalık olduk çok şükür sağlıkla sende güzel haberi al inşallah 🌸
Yaprakunallar Gulsenn-0 Ay inşallah üstteki üç gün önce yaptığım LH testi alttaki de 1 saat önce yaptığın LH testi 1 saat öncesinde de kola çay gibi şeyler de içmiştim üç gün önce soluk gözükmeyen bugün de pembeleşip gözüken olması ovülasyon da şaşırtıcı geldi senin gönderini de görünce umut oldu
Gulsenn-0 Yaprakunallar adete yakinken bu şekilde çıkabiliyor. Benim yaptığım ustteki lh testi alttaki gebelik testiydi. Ovülasyon zamanindaki gibi pik olmuştu adetime yaklaşırken test
Yaprakunallar Gulsenn-0 daha gebelik yapmadım üzülmemek için adet günüm bugün daha olmadım normalde sabah uyandığımda ya hemen olurdum yada 1 saate , arada olacakmıs gibi oluyorum gidiyo sonra sadece sulu akıntım var çamaşırıma su damlıyo gibi
Gulsenn-0 Yaprakunallar ay ay hadi hayırlısı ben dayanamamistim sabahin köründe nöbetçi eczane aramıştım sabrını tebrik ediyorum🤭
Yaprakunallar Gulsenn-0 çok korkuyorum negatif görmeye dün çok ağladım çünkü ümitsizliğe kapılıp dün gece erkek bebeğe hamileyken gördüm kendimi
Yaprakunallar Gulsenn-0 askim dün sabah olmam lazımdı normalde günümde sabah olurum ilk kez gecikiyor ikimci gün bitti işte üçüncü güne girdim 12de🤣 adet olurum bence heveslenemiyorum arada peçeteye iğne ucu kadar ten rengimsi sarımsı karışık akıntı geldi başkada bişey yok