Bir-anne21 Kızlar 33 . Haftaya girdik ama aşırı öksürük hapşırma boğaz ve baş ağrısı var sanki azar azar şeffaf sıvı geliyor bazen şiddetli öksürükte çarşamba kontrolüm var ama siz bu sorunu yaşadınız mı aminyon sıvısında azalma olur mu
ben_sevmia Bir-anne21 yaşadım tamda 33 haftamda aşırı kötüydüm kusma öksürük sürekli idrar kaçırma grip etkilemek istemem ama 34. Haftamda doktora gittiğimde bebek 33 haftalık gözüküyordu ve kilo almamış dedi doktor bu haftada devam ediyor ishal kusma karın ağrısı napacağımı bilmiyorum
parliyokralice Bir-anne21 33. hafta ben de hasta olmuştum 35te kontrolde normaldi her şey, ama grip için acile gittim parol serum verdiler küçük güzel terletti siz de gitmediyseniz gidin isterseniz belki iyi gelir 🙏 çok geçmiş olsun 💐
Bir-anne21 ben_sevmia bende de öksürdükçe hafif ağrı oluyo bende gidicem çarşamba günü dpktora inşallah sorun yoktur
Bir-anne21 parliyokralice geçmezse gidicem bende aslında iki üç gün bayram bitene kadar sabretsem doktoruma gidicem de bakalım bir sorun çıkmazsa inşallah biraz daha sabretmeyi düşünüyorum teşekkür ederim tavsiye için bakalım bayram bitene kadar bir sorun çıkmazsa acile giderim
ben_sevmia parliyokralice onuda vermiyorlar valla gittim dayanamadım ama vermediler dinlen felan dediler küçük ilçede oturuyorm (mecburi) doktorlar pek bişi yapmıyor burada
Minyonannecik Bir-anne21 bende durup dururken bugün boğazım acımaya başladı yutkundukca acıyor keyfim yok hiç inşallah hasta olmuyorumdur