nuraymommy Kızlar sorum başlıkta idrar testlerim ısrarla pozitif bat 2 nisan ama 4 gün önce kanda negatif göründü sonradan pozitif olan var mı doktora da gittim enfeksiyon falan da yok neden pozitif ısrarla?
celenkk nuraymommy benim kanda negatif çıkıp idrarda pozitif çıktı tabi kan negatif çıkınca tamam dedim hamile değilim kesin fakat yanılma olabiliyormuş 4 gün sonra pozitif çıktı ve 9 haftalık hamileyim şuan
mucizemom8 nuraymommy markası nedir canım bu testlerin benim de bu ay öyle oldu malesef kan negatifdi
Minasuu22 nuraymommy Diğer 2 sinde çok göremedim ama mor test doctor Days sanırım kanda negatifse yalancı pozitif vermiş olabilir canım Gönlünce olsun inşallah 🌸
Minasuu22 Meryemm46 canım testler bozuk gibi duruyor zira kan yanıltmaz önce kanda yükseliyor çünkü beta hcg Gönlünüzce olur inşallah🌸
nuraymommy Bktbg canım fotoğrafta çok yansımıyor çıplak gözle daha belirgin çizgiler testlerin markası artımed olduğu için çok güvenemedim
nuraymommy Minasuu22 kanda 4 gün önce negatifti sonradan pozitife dönme şansı olabilir mi diye merak ediyorum sadece
nuraymommy celenkk inşallah benimde öyledir âdet olacakmışsın gibi hissediyor muydun ağrı durumu falan ne oldu