Nanelimon_19 Serapdgn ben nişanım geldiğinde hemen gitmiştim iyi ki de gitmişim 5 cm açılmam vardı suyumu orda patlattılar riske atmazdım ben olsam kalp atışı düzensiz olabiliyormuş bazen
Sevgi3838 Serapdgn merhaba doktorlar genelde nişan gelince gelme sanci bekle evde diyorlar. Bebek hareketleri iyise
Meryeli Nanelimon_19 merhaba, suyu patlatma neden yapılıyor ? Bir de nasıl yapılıyor tam olarak açıklık kontrolü gibi mi yoksa bi şey mi sokuyorlar acılıdır tahmin ediyorum
Nanelimon_19 Meryeli benim 6 cm olunca ince uzun bi çubuk ile patlattılar asla hissetmedm çünkü açıklık çok olunca
Meryeli Nanelimon_19 bi de sanırım o an zaten kendi sancınız vardır o patlatma anı belki ondan farketmediniz demi
Nanelimon_19 Meryeli olabilir ama sancım bemim suyu patlattıktan sonra şidettlendi ondan öncesi yoktu pek yanii 5 cm ile hastaneye gitmişti. Sancı hissetmiyordum
Meryeli Nanelimon_19 ne güzel o ana kadar iyi ilerletmişsiniz o zaman. Özellikle doğuma dair bir şey yaptınız mı yürüyüş hurma yemek vs gibi
Nanelimon_19 Meryeli ramazan ortasında doğmuştu oğlum o yüzden sürekli hurma yiyordum 36 dan sonra düzenli perine masajı yaptım pilates topunda hareketler squat yürüyüş bunları düzenli yaptım özellkle perine masajı bence o işe yaradı gibi geldi bana
Meryeli Nanelimon_19 hurmayı günde kaç adet nasıl tükettiniz ? Mesela düzenli squat kaç tane yaptınız ? Bir de perine masajı kaç dakika yapılıyo kendime yapabilirim demi
Nanelimon_19 Meryeli hırmayı sayı olarak hatırlamıyorum 4 sene oldu ama 5 den fazlaydı sanırım squat ne kadar yapabilirsem perine masajını eşim yapıyordu ben yapamazdım çünkü ne kadar sürüyordu inan hatırlamıyorum 5 dk falan dı sanırım