Busetacir Ayshababy ah ben yemedim valla, hatta şerbetsiz bir şekilde küçük tepsi ayırdık, doğumdan sonra şerbetleyip yicem nasipse😂
Melike_4949 Pitircik2602 39+3 te sezeryanla doğum yaptım 4 gün suni sancı ile normal doğum denendi ama olmadı
Gmry Melike_4949 yaa nasıl umut oldunuz bana şuan normal doğum denemk istiyorum ama gebelik şekeri yüzünden doktorum izin vermez diye endişeleniyordum şekerle doğum şeklinin bir alakası yok ozaman dimi
Elif1706 Benimde gebelik şekerim çıktı açken daha yüksek çıkıyor tokken daha düşük sizde de oluyor mü böyle
Ayshababy Elif1706 evet sorunumuz açlık tokluk çok nadir yüksek çıktı ondada hemen yürüyüş yaptım ama açlık düzeltemiyorum
Elif1706 Ayshababy diyet yapıyormusun unsilin kullanıyorum şuan ben unsilinin dozunu arttırdı yine aynı
Ayshababy Elif1706 canım daha yeni gördüm hiç bildirim gelmiyor diyetlen devam ediyorum hiç insülin kullanmadım doktor bu hafta bakalım ne diyecek açlık hariç yüksek çıkmıyor
Melike_4949 Gmry hayır yok farklı bir sorun yoksa normal doğum deniyorlar . ama benim devlet hastanesiydi sezeryan yapmadılar ısrarla 4 gün boyunca ben kendi isteğim ile özelde sezeryan oldum bebeğim iriydi ve açılma yoktu
Ayshababy Gmry yok kız bende normal doğrucam allahın izlinen bebek iri olmadı sürece 4.5kilo sorun olmaz
pskdanisman1anne Benim şeker yüklemesinde açlık 88, 1. Saat 141, 2. Saat 90 çıktı doktor sonuçların güzel dedi. Bu şekeri olanlar 2. Saatin sonunda da mı yüksek çıkıyordu sonuçlarınız
Betamhan 3prensAnnesi_ merhaba bunu hangi doktor demişti acaba ? Yani dahiliye mi yoksa kadın doğum mu 150-160 olabilir demişti ? Benim genelde 150 lerde . Çok korkuyorum . 150 ye insülin gerekiyor mu acaba
3prensAnnesi_ Betamhan kadın doğumcu demişti bana, benimde hep 150-160 ilerledi şükür bebeğimde sıkıntı yok herşey normal ilerledi. Endokrine gitsen tabiki hemen insilün diyecek ben gitmedim yükleme de yaptırmadım
Gmry Ayshababy en son kontrolümde herşey normaldi kilosu haftasıyla uyumluydu ama şuan ne durumda bilmiyorum inşallah çok fazla irileşmez🙏