Sunshine123 Miniioop ay seninle çok benzer benim de. Benim de bat 27 marttı dün hafif pembe ve kahve minicik akıntı geldi sonra devamı hiç gelmedi test de yapmadım ama hayatımda da ilk defa geciktim çok umudum yok nedense yine de sen yaptın mı
Miniioop Sunshine123 yarın sabah yapacağım ama olumsuz çıkmasından da korkmuyor değilim insan istiyor 🥰🥺 Allahım bayramda hepimizi sevindirsin inşalh
hanimhanimcik lnbahar aynen erken gebelik yaptım ama çıkmadı ya inşAllah olur insan her ay bir umut bekliyo🥹
Sunshine123 Miniioop Aminn inşallah çok güzel bir çift çizgiyle karşılaşırsın 🫶🏻 benim yine kahverengi akıntım geliyor sildikçe bilmiyorum ne olacak
Bglmmrn lnbahar ayy bende beklemedeyım canım benimde 6 NİSAN acaba yarın kaset test yapsam cıkar mı 😀🙈 yada eczane açıksa gidip erken gebelik testi alayım 😀
Hatice4136 lnbahar kan ver bende o marka yaptım hatta elimde on taneydi onu da pozitifti kanda negatif çıkmıştı
hanimhanimcik Peri_Omer inşAllah erken yaptığımız içindir belli olmaz belki bir hafta sonra mutlu haberler alırız🥲
lnbahar Hatice4136 en geçen aylarda da kullandım yani gebelik testlerim hep negatifti şuan böyle çıkması bilmiyorum yine de Allah bilir bir kaç gün daha bekleyip kan vericem nasipte ne varsa o❤️