lnbahar Kızlar bu ay Ovulasyon takibi yaptım, bat 6 Nisan çok heyecanlıyım yarına erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Bayram yerine döner evim iyice yaa benim gibi bekleyen var mı😍 sayımızı bilelim🤣🙏🏻
EsoMom_ lnbahar ovulasyon testi ile bende yaptım çatlamadan sonraki 10. Günde test yaptım pozitif çıktı sen ovulasyon varsa 9. Günde yapabilirsin 9. Günde ovulasyonda pik görünce diğer gün test yaptım sence öyle yapabilirsin 🥰🥰 bu mübarek günlerde insallah hamile cıkarsınızz 🥰🥰
Anne6161amine lnbahar bugün kan verdm degerm 7.19 çıktı aşırı mutlu olduk inşallah güzel artar ve sağlıklı gebelik olur 🌺 darısı bekleyen herkese inşallah
Miniioop Benim de Reglim gecikti 26 martta olması gerekiyordu. 28 inde kahverengi mukuslu akıntı oldu ara ara da hala peçeteye az az damlıyor kahve bej gibi . Yarın test yapsam mı bilmiyorum. Ama sabırsızlıkla bekliyorum inşallah bayram hediyesi olur hepimize😍😍
lnbahar Miniioop ay inşallah vardır benim de geçen ay 5 gün gecikti ama bi anda şak diye hastalandım 😔 sizinki belki yerleşme kanaması olabilir hakkınızda hayırlısı olsun güzel haberi verirsiniz inşallah 🤎
Sunshine123 Miniioop ay seninle çok benzer benim de. Benim de bat 27 marttı dün hafif pembe ve kahve minicik akıntı geldi sonra devamı hiç gelmedi test de yapmadım ama hayatımda da ilk defa geciktim çok umudum yok nedense yine de sen yaptın mı
lnbahar Anne6161amine yaaa çok güzel ne mutlu size Allah sağlıkla elinize almayı nasip etsin bebişi❤️🌸
Miniioop lnbahar inşallah teşekkür ediyorum 🥰🥰 daha önce hiç başıma gelmedi öncesinde takviye olsun diye elenatal 1 ve folik asitli inositol de başlamıştım onlar regl gecikmesi yapmaz diye düşünüyorum midem de fena yanıyor yarın herhalde test yaparım dayanamıyorum çünkü🥰
EsoMom_ lnbahar benimkiler bu şekildeydi silinti 9. Günde yaptım hafif koyu çıktı bir gün sonra hamilelik testim pozitif çıktı Gördüğün gibi benimki de o kadar koyu değildi
lnbahar EsoMom_ ayy canım çok heyecanlandım ya sabaha test yapıcam şimdi durdukça daha da koyulaşmış 🥹🥹🥹🥹
Nurellaaaaaaa1212 EsoMom_ kuzum bu test innovita gibi koyu cıksrmıyor bu baya koyu cıkmıs silik haline göre bizdekiler baya koyu cıkarıyor