Seyda-06 N00A benimde böyle çıkıyor 2 güne göre deha belirgin gibi bugün regli günüm ve çok 1azla kasık sancısı var normal mi hiç bilmiyorum korkuyorum
N00A SuEr_Tu1512 Acilde veririm ama bazı doktorlar bakmıyor beta diyince biraz öksürüyorum kaç gündür ilaç içmedim. Öksürüyorum desem bakar mı acaba
SuEr_Tu1512 N00A Kendini hasta gibi göster hamilelikten de şüpheleniyorum de ilk kan alırlar canım. Ben karnım ağrıyor diye gitmiştim almışlardı 🤷
Merve8155 N00A karnimda sanci var diyin idrar yolu enfeksiyonu gibi yani ben her oyle gittigimde beta bakiyolardi ama benimki gercekten enfeksiyondu yani her gittigimde tedbir amacli soruyolardi benimde suphem oldugu icin var diyodum bakiyolardi
N00A Merve8155 geçen ay bende öyle gittim ama gerçekten sancım vardı enfeksiyon varmış 🙂 olmazsa karnımda ağrıyor derim
N00A _Gizem__98 İnşallah bi hevesle gidip bayram günü üzülmek istemiyorum kısmet tabi ama üzülürüm yani
_Gizem__98 N00A benimde 3 gün gecikmisti kan verdim kanda pozitifti🥹 hatta benim evde yaptığım erken gebelik testi negatif çıkmıştı 3 gün gecikmeyle kanda pozitif çıkmıştı bi kan ver bence 😍 normalde gecikir miydi reglin
N00A _Gizem__98 pko var hep gecikir ama Duphaston kullanıyorum düzenli olmak için ilaç bitince 2 3 gün içinde olurdum hep
Burcu_drn Canım ben bu sabah yaptım aşırı silik çıktı, gerçi tüp bebek tedavisi görüyorum ben ama acile gidip tedavi görüyorum test vermek istiyorum diyince hemen aldılar. Sende öyle diyerek verebilirsin. Bence var bu arada hatta 60larda falan çıkar ❤