Ayseee48 Kızlar, Mersin’e yeni taşındım burdaki doktorlara çok hakim değilim. Önereceğiniz doktor var mı özel ya da devley hepsine açığım🩷 hepinize iyi baramlar 💖🌺
busra33003 Ayseee48 merhaba 3 ay önce doğum yaptım forum yaşamda sultan çınar çelik doktorum son 3 ayda tanıştım keşke ilk baştan beri ona gitseydim her konuda yardımcı oldu
busra33003 Ayseee48 devlete de gitmek isterseniz derya karaçay şimşek ve ilknur çam var şehir hastanesinde onlardan da memnun kalmıştım sezeryan istediğim için özele gittim
Ayseee48 busra33003 sultan hanımı bir çok kişiden duydum hala karar veremedim. Doğum için ne kadar bir fiyat talep edildi öğrenebilir miyim
Atiati Eğer özelde gitmek isterseniz medical de aysun savaş efesoy u öneririm bende 33 haftalık gebeyim en başından beri onunla yürüttük süreci çok memnunum açıkçası
Ayseee48 Atiati mesajınızı şuan 33 haftalıkken görüyorum umarım her şey yolunda geçmiştir. Babayı da doğuma alıyolar mı ve fiyat bilgisi alabilir miyim ?
busra33003 Ayseee48 bi kez muayeneye gidin isterseniz karar verirsiniz tanırsanız ben çok memnun kalmıştım