Tekici 6 aydan sonra sürekli pilates yaptım bebek döndü ama aşağıya hiç inmedi. Bayram sabahı doğumu başlatmak için seks yaptık seks yaparken suyum geldi. Hemen hastaneye koştuk. Açılmam yoktu ama suyum geldiği için yatış verdiler. Sürekli alttan muayene ettiler. Bebek resmen popomun ordaydı doktorun elinin popomun kemiğine değdiğini hissediyordum. Suni sancı verdiler hiç hissetmedim açılma olmayınca ben sabah sezeryana aldırlar. İçim rahattı çünkü herkes sezaryen doğumun ne kadar kolay olduğunu söyledi. Bele vurulan iğneler katlanılmayacak gibi değildi. İşin garibi ameliyatı hissettim narkoz işe yaramamıştı söyledim canım yanıyor hissediyorum koldan başka bısey yaptılar ameliyat boyunca kustum içimi dikemediler. Galıba bana ilaç işlemiyordu suni sancıyıda hissetmedim. Allaha yalvardım bitsin diye çünkü herşeyi hissediyordum. Ameliyat bitti odaya geçtim asıl ızdırabım ozman başladı. Verdikleri ağrı kesici işe
Yaramıyordu sürekli canım ordaydı. Hayatımda böyle acı yaşamadım. Beni ilk yürttüklerinde allah canımı alsada kurtulsam diye dua ettim. 2 gün hastanede yattım aşırı gazım varmış bağırsaklarım şişikmiş doktor söyledi. 1 hafta boyunca tualete çıkmadım. O yüzden hamile karnımı 1 hafta daha taşıdım. Karnım şişik olduğu için ameliyatıma baskı yapıyordu. Uzanmak istemiyordum sonradan kalkınca canım çok yanıyordu. Kabızlık beni perişan etmişti. Allahım hiç iyileşemicem diye düşünüyordum. 1 ay oldu doğum yapalı ödüm kopuyor tekrar hamile kalacağım diye. 3 aylık iğne vurduracağım bütün önlemleri alacağım asla birdaha kendime bu eziyeti yapmıcam.