Buseemm Kizlar yeni dogum yaptim. Dün akşam. Ama bu sorunum var. Bebeğim memeyi tam tutmuyor tutsa bile devamini getirmiyor ne yapabilirim
Limonsekeri Buseemm çenesinden ağzını açıp vereceksiniz tuttuğunu hissedersiniz zaten ondan sonrasında da serçe parmağınızla çenesinin altından hareketine göre destek verin çok çabuk yorulur daha küçük olduğu için
Buseemm Limonsekeri yok aliyo agzina iki tane somurmuyor bile sonra geri uyuyo yada birakiyor . Memeye araniyo ama emmedigi icin dogmuyor doymadıgi icin de cazgirlik yapiyo
Buseemm Limonsekeri aminn cok teşekkür ederim darisi olmayanlarin basina insallah herrkes sag saglim kucagina almayi nasip etsin
Mlkks Güle güle büyütün :) eczanelerde silikon meme ucu satılıyor kuzenim bir ay önce doğıum yaptı onun bebeği de sadece onla emebiliyor
Buseemm Mlkks meme ucum var aslinda meme ucundan kaynakli olduğunu düşünmüyorum ama agzina aliyo geveliyo doymuyo yani doymadii icin de cazgirlik yapiyo
Limonsekeri Buseemm azıcık sıkarak vermeye çalışın isterseniz süt geldikçe ağzına yalanarak içmeye başlayadabilir 🤗
Buseemm XBurcuburcu cok teşekkür ederim uzun uzun guzel pozitif normal dogum hikyem diye anlatmak isterdim ama bnm icin cok da pozitif olmadi malesef sonuc olarak bn de kizim da cok şükür iyiyiz 🥲🤲
Buseemm @eilf150"#p36276125 Limonsekeri sagacak kadar yokkii kuzum. Daha ağız sütü var elimle sıktigim zaman ucunda biraz çıkıyor onu da yalaniyor ama tamamen emmiyo bi emse süt de gelir de işte bakalim
Limonsekeri Buseemm siz süt gelmese de sağmaya başlayın boş memeyi uyarsın her 2 saatte bir böyle böyle beyne yetersiz süt diyip daha çoğalacaktır inşallah
Habibeayhan123 Bol bol sütünü sağ canım sağdıkça sütün artar süt kanalların açılır bide bitki çayları var süt artırıcı onları da tavsiye ederim birde bebiş emerken durduğunda çenesine dokun emmeye devam etmesi için 🙏