Ass234 Kızlaaar uyuyordum belime saplanana ağrıya uyandım dizlerime kadar yayıldı ilk kez oldu bu ay doğuruyor muyum acaba 🤪
anne890 Ass234 38+0 olduk bayram bayram rahat dursa bebişler bari 😂 ilk günü atlatayim öyle dogurayim istiyorum ya
Bebekmert Ass234 o ağrılar 3 gündür bende de oluyor hatta sabaha kadar uyuyamıyorum doğuracak mıyım acaba diye. Bugün acile de gittim sorun yoktu 2 Nisan’da sezeryanim umarım bekler yaramaz miniğim
Ass234 anne890 bayrama soğar dedim kıyafet vs almadım baktım geleceği yok bugün bi şeyler aldım ama bu gece gelirse gülerim gerçekten🤣
Ozgur201_ e_zgitas bende 38+0. Ben 38 hafta boyunca hazırdım. Ama şimdi 1 hafta daha kalsın diyorum korkudan😂 Karnımın düştüğünü bana da söylüyorlar. Vakit yaklaştıkça siz de korkuyormusunuz?
Ass234 e_zgitas karnın aşağıya düşmesi gayet normalmiş doktorum öyle söylemişti🙈 bebiş kafasını kanala yerleştirmiş anlamına geliyor sannırım ama karın düşünce de hemen doğum olmuyor bana haftalardır öyle diyorlar 😭 ama ben 1-2 haftadır düştüğünü hissediyorum
Aylakadin Bende 38+2 oldum. Bir an evvel gelsin bayram şekerimiz olsun istiyorum. Az önce iki defa vajinaya batma yaşadım ama hiçbir belirti herhangi bir açıklık falan yok . İnşallah hemen gelir miniğim
e_zgitas Ass234 işte keşke benimki de girse kanala artık ama yokkkk 39 bitti 3,5 kg olduk belki geçti bile
Ass234 e_zgitas bence önemli olan doktor muaynesi , doktorunuz ne diyor? Ben normal istiyorum ama sezeryana da okeyim bence bu bakış açısıyla yaşamak lazım bebiş ne tercih ederse o 🥰 sezeryan olursa da canınızı sıkmayın