Saraylokumu Kızlar 19 haftalık hamileyim. Bebeğim bazen beni çok rahatsız ediyor. Daha doğrusu bebeğim mi bilmiyorum. Sol tarafımda çekilme gibi yani nasıl desem kasılma gibi birşey oluyor. Canımı acıtıyor. Yaşayan var mı bu durumu
Saraylokumu Kvsr46kvsr yani tam ifade edemiyorum hissettiğim şeyi. Bazen geliyor öyle acı gibi çekilme hissi sonra gidiyor rahatsız ediyor beni. Bebek hareketi mi acaba ? Eğer o yapıyorsa çekmeye razıyım. Ama başka birşey olmasın
babyiscoming_ Saraylokumu o haftalarda bebek canınızı acıtacak kadar büyük değil maalesef yalnızca 300 gram civarlarında. Hızla Büyüyen rahminiz ve karnınız büyüme etkisiyle acıyor olabilir
Kvsr46kvsr Saraylokumu ya taş gibi olur karnın bi yerde toplanmış gibi nefessiz bile bırakabilir, sonra gevşer normale döner. Kasılmadır bu erken doğuma sebebiyet verebilir . Kontrolde unutmayın söyleyin . Ben magnezyuma başladım bu yüzden bayağı rahatlatıyor o
Saraylokumu Kvsr46kvsr evet evet dediğiniz gibi oluyor sanki sadece sol tarafımda ama . Kontrole gittiğimde söyleyeyim ben sağolun 😌