Dkyckbraaa-1 Kızlar sat 3 Mart 16-17 yumurtlama 18 çatlama oldu ve çatlamadan sonra akıntım devam etti kasıklarımda ağrı kesilmedi hiç göğüs uçlarım yaklaşık 7-8 gündür çok hassas bu durumu yaşayıp hamile kalan oldu mu ?
Minnakpopus Dkyckbraaa-1 bunu test yapmadan kimse bilemez canım öyle belirtilere aldanmamak gerek. Hakkında hayırlısı olsun
qamze35 Dkyckbraaa-1 herkes aynı değil kişiden kişiye değişir bende hiçbir belirti olmadı mesela ne ağrı ne sancı ne bi hassasiyet yada akıntı hiç bir belirti yoktu zaten bebeğimide bu yüzden 2 aylıkken öğrendim😂
Dkyckbraaa-1 Minnakpopus 4 gündür misafirlikteyim şehir dışında buraya yakın eczane de yok yarın yolculuk yapacağım 15 saat varsa bile bir şey olmaz demi? Varsa eğer ilk gebelik olacak korkuyorum
Minnakpopus @“Dkyckbraaa-1” varsada olmaz Allahın izniyle sen yinede dikkat et gerisini Allah’a emanet et. Regli günün geçincede mutlaka kan testi ver en kesin sonucu kan testi verir canım.
Dkyckbraaa-1 Minnakpopus idrar testinde 10 aydır negatif görmekten çok sıkıldım regl tarihimin geçmesini bekliyorum bende
qamze35 Dkyckbraaa-1 bende pcos var adetim hep 30-40-50 gün geçerdi düzensizdi yani oyüzden hiç anlamadım.