Selim_Alparslan Nilyzbn bende öyleyim şuan vajinam zonkluyor kasiklarim sızlıyor cok korkuyorum üstelik az önce oğlumda karnıma bastırdı Allahim ya kafayı yicem
Emy1 Selim_Alparslan bende 15+1 im aynı böyle sancılar vardı doktora gittim rahim ve bebek büyüdüğü için oluyormuş artık bu haftadan sonra çok hızlı büyür dedi doktorum endişelenme
Selim_Alparslan Emy1 ayy kuzum benim bal damlıyor ağzından inşallah öyledir benim gebelik cok zor geçiyor korkuyorum 🥹
Edizhr Selim_Alparslan kız benim ozeldekinin de ultrason iyi değil yemin ederim nasıl anlıyor o ultrasonla hayret birşey bak devletteki kağıt veriyo da ozeldeki vermiyor ya
Edizhr Selim_Alparslan ayy inşallah Rabbim gönlüne göre versin canım benim 4. Aslında bide kürtaj oldum 6 haftalık kalbi atmadı 3 sene oluyo ben çok tandır istiyorum da nasıp simdiyey mis Rabbimin dediği olur
Selim_Alparslan Edizhr inşallah kuzum benimde bir dusuk var geçen seneden . Rabbım hayırlısını en güzelini versin kuzum . Çocuklarımıza da bol saglik afiyet versin inşallah Rabbım bize bağışlasın
Annekuzusu06666 Selim_Alparslan iyi bayramlar kuzum 12+2 bizde allahın izniyle ama iğneler mahvetti halada devam biz iğneye bacaklarım ağrıyo ya üstüne yatamıyorum seninde öyle yapıyomuydu
Selim_Alparslan Annekuzusu06666 aynen kuzum yapıyordu. Bıraktıktan sonra çıktı asıl agrisi . Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Selim_Alparslan Annekuzusu06666 evet canım ben 13. Haftaya kadar hep sırt üstü yattım bu seferde sırtım cok ağrıyor
Selim_Alparslan Annekuzusu06666 kolonya ile ov, birde hemsire birden vurmasın iğneyi yavaş yavaş vurmasını rica et yağlı bir igne hormon iğnesi çünkü
Annekuzusu06666 Selim_Alparslan evet aynı ya ne yapacğıma şaştım resmen 4 tane kaldı allahın izniyle ama acısı kalıyor
Selim_Alparslan Annekuzusu06666 kuzum eve gelince kolonya dök pamukla masaj yap canım ama agrisi tamamen geçmiyor maalesef bende 15 igne oldum şuan kalcalarim ari sokması gibi ağrıyor 🥹
Talentedmom Selim_Alparslan 19+5 kızımla ve 5 yaşındaki oğlumla hayırlı mutlu sağlıklı bayramlar 🥰🍭🍫🍬