Sumeyyeakkurk Kızlar ara sıra elektrik tutuyor gibi oluyor karnım birden sıçrıyorum korkuyorum ve acıyor sizde de oluyor mu yada neden oluyor
Minnakpopus Sumeyyeakkurk hay ağzına sağlık bende kaç zamandır soracam ama nasıl ifade edip anlatacapımı ne yazacağımı düşünüyorum. Birden sanki derimi çekip gerip bırakıyorlar yada birisi anlık dokunuyor gibi oluyor ama hiç sebebini bilmiyorum burada kimsedede duymadım öyle birşey
dygsss Sumeyyeakkurk bebek tekmesidir bazen banada oluyor 29 haftalığım elektrik çarpmış gibi oluyor şimdi anlıyorum ayağı oluyor genelde 🥲
Kbr_2019 Sumeyyeakkurk bebek hareketi rahim ağzındaki sinirlere denk geldiğinde elektrik veriyorlarmış gibi oluyor. Sizin için bayağı erken ama onu gelip bana sorun 31. Haftadan beri yaşıyorum oturduğun yerden kalkıp çığlık atıyorum. Otueuekwn göbeğimin altı kasık ve bacağıma gelen kısma elektrik veriyormuş gibi oluyor
Minnakpopus dygsss öyle bir his değil malesef ben arkadaşı çok iyi anlıyorum ki benim haftam daha küçükkenden başladı bu durum. Tekme gibi değil sanki içeriden çekiştiriyorlar yada böyle birisi dokunuyor geriliyor deri bi değişik ifade etmesi
Minnakpopus dygsss umarım o yüzdendir. İlk gebeliğimde hiç böyle birşey yaşamadım çünkü ama bunda habire dürtülüyor gibiyim 🤭
Sumeyyeakkurk Minnakpopus ay canm hiç sorma kime sorsam bilmiyorum yaşamadım diyor aynen senin de dediğin gibi demek normalmiş
Aysenurr53 Ya ben de 13 haftalığım geçen gün tramvayda ayaktayken göbek deliğimin arkasından sanki aşağı doğru öyle bi acı hissettim ama 5 6 saniyelik çok keskindi. Çok korktum