Semauzun Kızlar Allah nasip ederse bi oğluşum olacak. Hiç öyle bi isim düşünmedim. Önerilerinizi alabilir miyim? Her türlü isimlere açığım. Kulağa hoş gelen hepsi olabilir benim için :) Daha uzun bi yolumuz var ama ufak tefek alışverişlerim olacak. İsim düşünmeye başlayayım dedim :) 19+4 üz Allah’ın izni ile :)
Katya1 Semauzun Kayra cihan çınar cihangir doruk poyraz Oğlumuz olursa bunlardan birini düşünüyoruz 😇
Semauzun ErsBegAs ikisini de çok seviyorum aslan da bana çok olumlu geliyor. Hem burcu aslan olacak :) bende aslan burcuyum bakalım:) belki benimle aynı gün doğar kısmet ama bende çok sıcağım aslana. Pars ta çok güzel bi isim 🥰
Semauzun babiesmommy babam her gün söylüyor :) güzel bir Türk ismi koy diye :) yiyenime bile göktuğ koydular ( kuruluş Osman ) manyağı babam :) şimdi de cerkutay koy diyor ama ben istemiyorum 😅
Semauzun Minnakpopus eşim de Cengizhan istiyor ama burada söylenmesi biraz zor. Bi de bana çok ağır geliyor. Alparslan gayet güzelmiş! 🥰
ErsBegAs Semauzun Bizim Aslan GS’den ötürü Pars da güç heybet ve zerafetten ötürü 🥹😍 İkisi birleşince çok güçlü oluyor.. Bizimki de Aslan burcu olacak inş ağustos ortası
babiesmommy Semauzun göktuğ ismi hem anlamı hem enerjisi çok güzel ama bu senelerde çok moda çok kondu o yüzden onun enerjisini veren göktürk ismi çok güzel ve anlamı da çok güçlü. Buraya yazmayı unutmusum bir de siz söyleyince bak hatırladım kutay da tek başına çok güzel 😂
Semauzun babiesmommy evet herkeste çok gördüm. Göktuğ bizim yiyende mi bilmem ama biraz yaramaz :) Göktürkte çok güzel kesinlikle.
Semauzun ErsBegAs bizimki de ağustos 19 olarak belirlendi bakalım. Bende ağustos 7 görümcem 14 ağustos çocukları 15 ağustos ne güzel doğum günü hediyesi gibi oldu ona da:)
HuzurDenizim DENİZ 💙 33. Haftamizdayiz oğlumun ismi olacak inşallah 🥰 enerjisi güzel bir isimdir tavsiye ederim
Semauzun HuzurDenizim eşim DENİZ KAAN Yada DENİZ BARAN istiyor. Bende tek deniz olabilir diyorum ama. İşte bakalım :)