esraaa009 Kızlar 40+2 hala beklemedeyim tık yok gerçekten. Nst de sancı vs yok açılma yok beklemedeyim benim gibi bekleyen hamişler var mı 🥹 ve tavsiyeleriniz var mı doğumu başlatmak için ☺️
Nurkarol esraaa009 40+6 yız ve hala gelmeye niyeti yok, hiç bir belirti yok çarşamba günü suni ile başlatacaklar doğumu
esraaa009 keyfimin-kahyasi-misin ahahaha erkekleri de unutmayalım tabi 😅 sadece kızlar erken gelir diye başından beri o psikolojide bekleyince 40 haftayı görmem diye bekliyordum
Annemmmm1 Senin haftalarında değilim 37+6 yım ama herkes ne zaman gelecek diye sormaya başladı 40 haftaya gelene kadar bekleyecek Bencede nazlı kızlarımız 😍👼🧑🏻🍼
esraaa009 Annemmmm1 bende erken gelecek diye korkarkenn 40 haftayı gördük resmen 😄 gelmiyorlar nazlıııı kızlar
keyfimin-kahyasi-misin esraaa009 🥲😂😂ikinciler erken gelir var bide sjsj ama Nafile 37 de düzenli kasılma sancım vardı korkudan oda kaçtı 39+4 ama ses seda yok
keyfimin-kahyasi-misin esraaa009 Bu senenin bebeklerine özgü bu galiba sksk erken gelecez diye korktuo gelmiyorlar 😂😂😂benimkide 27 de geliyorum demişti ssj
esraaa009 keyfimin-kahyasi-misin sağlıkla gelsinler inşallah vakti saati vardır diye beklemedeyiz artık maalesef yapacak bir şey yok 😄
Gzmst 39+5 gelmiyor bebiş açılma 2 cm kadar var ama sancı yok bı de karın çevresi baş çevresine göre büyük gelse süper olucak yoksa zorunlu sezeryana donucek .s bu senekiler de var bı inat🤣
esraaa009 Gzmst kesinlikle nazlı ve inatlar bu minikler 😄 gelmeye niyetleri hiç yok içerde kendine yaşam alanı kurdu gerçekten kızım
esraaa009 Nurkarol sağlıkla gelsin inşallah canım Rabbim bizim gibi bekleyen herkese yardımcı olsun bir avazda doğururuz inşallahh 🤲🏻❤️