tosbaaa merhaba herkese. hamileliğinde doktoruna danışıp otrivine kullanan var mı? deniz suyu vs. denedim ama asla açılmıyor artık boğulacak gibi hissediyorum. bilgisi olan veya kullanan var mı?
269522 tosbaaa zadevital in çörekotu yağlı bir damlası var doktorum onu önermişti bana iyi geliyor açıyor günde 3 kez kullanabiliyordum omu Öneririm canım
SemaaK123 tosbaaa Kullanmamam gerektiğini söyledi ama çok çok rahatsız olduğum grip olduğum bir dönem oldu o dönemde 2 3 gün mecburen kullandım çok kötüydüm kullanmazdım yoksa
tosbaaa Tgb_smh benim hamileliğimin başından beri tıkalıydı aslında ama artık polen dönemi de gelince hepten kapandı. gerçekten ağzımdan nefes almaktan bayılacak noktaya geldim
tosbaaa SemaaK123 ben de bir kere kullandım ama zararlarından emin olmadığım için tekrar kullanmaktan çekiniyorum. bazıları hamileliğim boyunca kullandım demiş ama benim doktorum da kullanma dedi.
aycabelgin0 Ben 21 haftalığım bi şişe burun spreyi bitirdim çünkü artık dayanamıyordum hala yanımda taşıyorum çünkü hayat kalitem düştü bende sıkıyorum 😕
Ferik aycabelgin0 ben 14 haftalığım ve ilaç kullanmam kesinlikle yasak paral dahil(çok fazla düşüğüm var) en son çareyi burun bandı alarak buldum horlama önleyici diye geçiyor mentollü onunla daha rahatım
tosbaaa Seymaaa10 hangi burun bandını kullanıyorsunuz? tıkanıklığa iyi geliyor mu gerçekten çok merak ettim
aycabelgin0 Ferik Bende aslında onlardan kullanmak istiyorum sadece gerçekten işe yarıyormu bilmiyorum bilsem bi kutu alırıım heralde
Ervaa2534 Ayy bendede burun tıkanıklığı çok oluyor ve kuruyor içi taş gibi oluyor sabah uyandığında ağzım ve burnum kupkuru gerçekten çok kötü ya kaç haftaya kadar sürüyor acaba şuan 7 haftalık olduk biz
SemaaK123 tosbaaa bende kullanmaman taraftarıyım canım cok cok rahatsız olursan 1 2 sefer tamam ama kullanma yani
aycabelgin0 tosbaaa yok farklı bi markaydı hatta doktora korkarak gittim bişey oldu diye olmamıştı çok şükür