Edanurylm Kızlar sürekli idrara çıkıyorum bir saat içinde 4 defa çıkıyorum neredeyse çok kötü baskı oluyor sürekli sırt ağrım oluyor ama uzanınca geçiyor bacaklarım çok ağrıyor sizde de öyle mi bu haftada zaten 38 haftalık oluyor
Annemmmm1 Edanurylm bende aynıyım sürekli tuvaletim var hissi yeni tuvalet ihtiyacımı yapmama rağmen sürekli tuvalete gidesim geliyor( bende 37+6 )
ikibaloglanannesi Edanurylm Evet bende de öyle oluyor normal. Bayramdan sonra ikinci sezeryanı olacağım inşallah 🤍
Edanurylm Annemmmm1 evet sürekli oluyor regl sancısı çok oluyor sizde de oluyor mu özellikle sırtımda doktor dün bugünlerde doğurursun dedi zaten
Edanurylm Annemmmm1 vajinamda ara ara giren ağrı oluyor anlamıyorum baskı mı oluyor yoksa anlamadım bastırınca ağrı hafifliyor
Edanurylm ikibaloglanannesi bende acaba doğum bugünlerde olur mu diye düşünüyorum bilmiyorum ama kasılmalarım çok oluyor bir de şey ben ilk normal doğumda 6 cm açıklıkla suyum gelmedi ebe patlattı bunda suyum gelmeyene kadar gitmeyi düşünmüyorum su kaç açıklık olunca kendisi geliyor
Annemmmm1 Edanurylm bende de aynı şekilde anneme soruyorum son günlerin onun için diyor sanki doğuracak gibi hissediyor insan