Minicikbal 15 dakikada bir sancılarım oluyor bazen yarım saatte bazen 7 dakikada gittiğimde bir parmaklık açıklık var dedi bugün gündüz kanamam ya da suyum gelemden gitmeyi düşünmüyorum siz ne diyorsunuz kızlar
Melodimm Minicikbal Şuan sancı varmı peki?Yalanci değilse gidin doktora.Bazen suyu doktor patlatır.Hastane yakınmı uzakmı burda önemli.
highlighter1010 Minicikbal herkes için sıralama farklı oluyor bazen su gelmiyor orada patlatıyorlar bence 5 dk da 1 olunca sancı gitmek iyidir ben de asıl süreci evde sakin geçirmekten yanayım bu arada
startown Minicikbal sancılarınızı takip edin isterseniz.Düzene girmesi önemli.Atıyorum 5dk da bir 30 sn gibi takip edin isterseniz ona göre ebeler yardımcı olur.Ben hastaneyi arayıp ebelere bağlarmısınız diyordum ve sancılarımın sıklığı şiddeti vs. Ebelere sorarak ilerledim onlar gel dediğinde gittim.Hastaneniz müasade ederse öyle ilerleyebilirsiniz.İçiniz rahat eder.
Mmirel Minicikbal Canım bence suyunun gelmesini bekleme nişan falan geldiyse git benim il gebeliğimde sadece nişanım gelmişti gittim suyum bebek doğarken patlattılar herkes su ptladıkdan sonra doğum daha zor oluyo diyo benim kolay olmuştu
Minicikbal Melodimm 5 dakika mesafe arabayla 10-15 dakika arayla oluyor işte 15 saniye kıvrandırıyor geçiyor
Anneyim5941 Kaç haftalık herkezde su gelcek die birşey yok benim dogumumda patlatmislardi suyu bende agrila gitmistim ilk dogumumda 10 dk da bir 5 dk bir düşünce gelin demislerdi sıcak duş alın gidin en azından iciniz rahat olur
Minicikbal Anneyim5941 39+3 5 dakikalarda gitmeyi düşünüyorum bende gün içinde 2 defa girdim sıcak duşa
Womanmom15 Sıcak bir duş sonra sanci takibi bence su gelmediyse veya kanama tehlikeli değil evde bu süreç daha rahat olur
Minicikbal Mmirel Mmirel sence haricinde şu an herhangi bir belirti yok canım yani herhangi bir lekelenme nişan kan ya da su patlaması gibi O yüzden 5 dakikada 1 düşene kadar beklemek istiyorum doktorda 3-4 santim açıklık sonuna kadar evde dedi özelde doğum yapacağım zaten
Sevgi3838 Minicikbal doktorlar zaten dedigin gibi sadece kanama gelirse su gelirse hemen gel diyorlar. Onun dışında sancini sabredemeyene kadar evde kal diyorlar. Benimde sali acikligim vardı. Sanci girip çıkıyordu eve gonderdi hala evdeyim
Sevgi3838 Minicikbal evde beklediğim ilk 2 gece sancim oldu hafif hafif. Sonraki gün nisanim geldi sonra sancilarim artacağına bitti. Bi şekilde evde beklemeye devam ediyorum 😞