Bernuss Kızlar selam doktorum 3 nisanda beta baktır dedi ama dayanamadım dün aşılamanın 8. Günüydü erken gebelik testi yaptım negatif. Sizinde böyle görüp sonradan negatif olan var mı
birdilektut15 Bernuss canım pcosun var öıydı neden aşılama yaptırdın bende aşılama tedavisine başladım 🥹🤲🏻 inşallah hamilesindir
Gks_01 Bernuss betan daha yükselmemiş olabilir ya da çok düşüktür benim 10 ken bile erken testte çıkmıştı inşallah hayırlı haberler gelir 🙏
Mtlumommss @Bernuss benim aşılama değil ama 8. Gün erken gebelik testi yaptım çıkmadı aynı gün merakımdan kan testi verdim beta hcg değerim 47 çıkmıştı ilk kızımda da idrar testine çok geç yansıdı hakkında hayırlısı olsun 💕
Bernuss birdilektut15 çikolata kistim vardı ve 1 buçuk yıl neredeyse doğal yolla olmadığı için aşılama yapmaya karar verdik amin inşallah sana da hayırlısı olsun bu süreçte beslenmene dikkat et
birdilektut15 Bernuss nasıl mesela dikkat etmeye çalışıyorum ama yinede kaçıyor arada ya tamda bayram tatlılar felan mesela ne yememem lazım ne yemem lazım
Bernuss birdilektut15 abur cuburu paketli gıdaların hepsini hayatından çıkar mesela yumurta avakado ıspanak ceviz badem fındık sebze ve meyve ve et ürünlerini kontrollü şekilde tüket çünkü beslenmesinde yumurta gelişimine ve bebeğin tutunmasına çok faydası var ben yaptım bakalım inşallah pozitif sonuç almayı bekliyorum
Bernuss Gks_01 inşallahhhh sabırsızlıkla bekliyorum bir şey soracağım bu süreçte progrstan fitil kullandınız mı sonrasında fitil sanki geri çıkıyor gibi oluyor
Gks_01 Bernuss hayır hiç kullanmadım ama fitilden sonra en az yarım saat yatın sonrasında geri gelse de bişey olmaz