1rabia1 Kızlar 4 gün kaldı Allahın izniyle. Fakat hiçbir belirtim yok hurma, ananas, ahududu çayı, yürüyüş, i**şki, herşeyi denedim yok gelmiyor bu bebişş napıcam varmı oneriniz şunu yap kesin işe yarıyor dediğinizz🫣🫢
BusraNur01 1rabia1 bende bekliyim burda son 7 gün 2.doğum birde şimdiye kadar doğururum diyordum ama tık yokk. Oğlumdan kaynaklı çok aktifim hurma ilişki vs deniyorum bişeler ama yok yani arada adet sancısı gibi geliyo günde 1-2 kez çok az oda hemen gidiyo
Raftakilimon 1rabia1 ben ikinci doğumumu yaptığımda bana pelviks masajı ve suya oturma önermişlerdi yapmıştım çok işe yaradı bence , leyenin içine ılık su koyup oturuyordum 10 15 dk sonra msj yapıyordum ve kurbağa yürüyüşü oda işe yarıyor .
BusraNur01 gulcicek0 okuduğum araştırdığım kadarıyla doktor önerisi ile alınması daha uygun bunun bence herkesde farklı etkisi olabilir her gebelik farklı neticede
BusraNur01 1rabia1 evet normal oldu ama yüksek tansiyona bağlı gebelik zehirlenmesi olduğu için 38+1 de fitil ve suni sancı ile doğum yaptırdılar ne sancı ne açılmam yoktu daha zamanı vardı. Bunda bari kendi sancım gelsin istiyorum ama çok ağırlaştım sizin gibi artık gelsin diye heran dua ediyorum 😅☺️