Htccndn Kivircik01 bitti canım bitti bende bittim 😂 minik napsın burnu tıkanmış buhar felan verdim şimdi kucağımda 😂
keyfimin-kahyasi-misin Kivircik01 bende öyle düşünüyorum jsjd kendimi iyi hissedip bayrma gezmesine cikicammkesin o zaman durtecek beni 🤣🤣
Htccndn Kivircik01 öptüm canım 😘 ya bunun burnunu çekiyorum birşeyde gelmiyor ama var birşey yani belli nasıl yapabilirim başka bir yöntem varmı 😂
keyfimin-kahyasi-misin Kivircik01 🤣🤣Yoo ne oturcam sjdj Oturunca geliyomu oturursam bana gelirler Gelene yemeği çayı kim yapcak dkdn en iyisi haxira konmak 😂
Kivircik01 Htccndn biraz tek tek burun deliklerine masaj yapar gibi parmağınla ovala hem varsa yerinden oynayacak gemde cıvıklaşır öyle çekersin
keyfimin-kahyasi-misin Kivircik01 gelmez daha galiba 🥹😂gelecek olsa sancidan anlarım ya doğum sancii başka ya
YavruKurtveAnnesi Kivircik01 temizlik yapmadım da ikramlık yaptım bayaa o yordu, kayinvalidem yaptı temizliği 😁😁
keyfimin-kahyasi-misin Sinirden geldiler bana snsnsn uyumuyor bu çocuk uyumuyorrrr 😭😭😭😭Duş alicaktim arefe suyuymus mu jeyse Alamadım Durttuler çocuğumu
keyfimin-kahyasi-misin Ranni İş yaptım ama heryer yone aynı oglum sağolsun heryeri yine kurcaladi yastıkları yıktı falan 🥲daha duş alamadım Heryer kıyafet of of