ikizlerin_annesi__ Kızlar merhaba ben adetime 4 gün kala kan vermiştim 7.7 çıkmıştı beta değerim sonra 2 gün kala kan verdim 35.2 çıktı ? Sizce beta değeri normal mi ben bazılarını okuyorum 100-150 -200 lerde bu değerler beye göre az yada fazla oluyor 🥹🥹
GEBES3 ikizlerin_annesi__ çok güzel yükseliyor canım korkma inşallah daha da yükselir sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun 🫶🏻
Tutar13 ikizlerin_annesi__ canım insanlar adeti gecince ögreniyorlar degerlendirini sen 4 gun kala ögrenmişsin cok normal 7 olması
Zeszy ikizlerin_annesi__ ya bende adetime 1 hafta kala yaptık 2.99 çıktı aşırı midem bulaniyo ağzım aci bugün yapsam yuklesir olurmuya aradan iki gün geçti yoksada ilaç yazsinlar sabahları çok kotu midem bulaniyo ama kusamiyorum
ikizlerin_annesi__ GEBES3 öyle miii ay inşallah ya çok korkuyorum ne bileyim insanlar 100-200 değince ben benim niye bu kadar düşük diyorum
Meltemyk ikizlerin_annesi__ seninki çok daha yeni olduğu için değerin küçük canım benimde öyleydi önemli olan artış
GEBES3 ikizlerin_annesi__ yok burda daha düşüj değerlerle öğrenip sağlıklı geçiremler olmuş herkesin süreci farklı sizinki de öyle kontrollerinizi yaptırıp ilerletin sürecinizi 🫠🤲🏻
ikizlerin_annesi__ GEBES3 aynen inşallah çarşamba günü tekrar vereceğim sağlıklı bir artış olur inşallah 🙏🏻
ikizlerin_annesi__ Zeszy şuan adetine 1 hafta mı var canım istersen bekle ben 4 gün kala yaptım . Bulantın için çünkü kıraker kullanabilirsin
Tutar13 Papatyaaam1 asallah canım benim cook erken ögrenmişsin benimde innovata genelik testim var acaba carlamadan sonra kacıncı gun inmovatada belli oldu
Papatyaaam1 Tutar13 12 gün sonra test yaptım ama yaptığım gün gündüz belımde çok baskı ve ağrı hıssettım ve yapayım dedım hıc umutlu degıldım ama cıktı