Cihangir09 sendekimsinnn hayır baya şakır şakır bir kanama geliyodu. Evet progestan kullanmıştım 32. Haftama kadar kanamanın da Sebebi bulunamamıştı doktorum rahimde kılcal damarlarin kanıyor olabileceğini söylemişti
sendekimsinnn Cihangir09 bebeğe bi etkisi oldumu peki gelişimine sağlığına vs bide canım ben 4 ay önce düşük yaptım o yüzden diyorum galiba aynı sorun yani bi sıkıntı var o yüzden oluyo diğeri düştğ buda ne olur bilmiyorum
Cihangir09 sendekimsinnn bebeğe bişey olmadı şükür çünkü bebekten kaynaklı bir kanama değildi sizin kanamanın sebebini bulmanz lazım doktor ne diyor
sendekimsinnn Cihangir09 hiçbişey demiyor canım bi sıkıntı yok dedi gönderdi bana dese şu sebepten dolayı oluyo tamam diyecem merak etmicem ama yok dopru düzgün bilmiyolar
Esma006 sendekimsinnn 21 haftalık oldu halam 42 yaşında gebe kaldı tansiyondan dolayı kanama yaşadı 3bgun hastanede kaldı 16 haftalıkken vs oldu kanaması bastans beri de kahverengi kanama karışık lekeler geliyordu şuan bebeği çok sağlıklı güzel ilerliyor