Mariam1 sendekimsinnn benim de 9 haftalık kanamam başladı 2 hafta surdu riskli gebelik geçirdim erken doğdu şuan 5 buçuk aylık oldu ve saglam
Tubita sendekimsinnn aslında haklılar benim doktorum da istersen sonda takalım yataktan bile kalkma yine de sağlıksız ise bebek düşecekse yapacak birşey yok demişti. Ama sizin öyle olmaz inşallah sağlıkla elinize alırsınız umarım.
sendekimsinnn Tubita aynen öyle mesela burda doktora gidiyorum kanamam var diye sürekli uzan yat ayakta kalma fln bile demiyolar türkşyede doktorların hepsi öyle diyo genelde
Eyylemm sendekimsinnn hamılelıgımın basındada cok kez kanama yasadım 3 aylık oldugumda cesmeden su akar gıbı kanamam oldu ardından ıkı buyuk pıhtı parcası dustu hem progestan kullandım hemde kan uyusmazlıgım oldugu ıcın ıgnede vuruldum cok sukur oglum sımdı 3 yasını doldurdu ama kanama yasıyorsan her kanamayı dıkkate al en azından acıle gıt her kanama saglıksız gebelık degıl bazen kanamaların sebebı bılınemıyor o yuzden dıkkat etmek lazım
sendekimsinnn Eyylemm gittim canım ama yapılacak bişey yok ilaç vs vermiyolar o yğzden bekliyorum zaten sağlıksızsa düşecek nasibide varsa bir şekilde tutunacak bana
eceeelmn sendekimsinnn kanamayla bebeğin sağlığının ne alakası var ki kanama sonucunda ya bebek düşer ya düşük tehlikesi olur ya da ilaçla durur
Ebebeg sendekimsinnn 2 aylıkken 1 hafta kanamam oldu. 20 gün yatış verdi doktor. Su an 4,5 aylik herşey yolunda gibi duruyor inşallah
rmysanur0919 sendekimsinnn şuan 38 haftalık hamileyim ve hamileliğimin başından beri kanamam oldu çok fazla ama şuan bebişim gayet iyi kilosuda sağlığı da herşeyi yerli yerinde çok şükür
Mucizee80 sendekimsinnn ilk gebeliğimde 17.haftaya kadar kanamam oldu iki kere hastanede yattım parçalar bile düşürdüm sağlıklı doğdu şuan 3.5 yaşında bu gebeliğimdede aniden kanamam oldu bardaktan boşalırcasına şuan 36+3 üm şimdilik bebeğimde bir sıkıntı yok
iremd-1798 sendekimsinnn 13. Haftamda öyle böyle değil bir kanama yaşadım hemen hastaneye yatırıldım 5 gün boyunca ilaçlar vs en son doktor dedi ki ilaçlar etki etmiyor bebek düşecek kaba yap tuvaletini düşünce görelim dedi. Perişan oldum hep dua ettim. Düşecek dedikleri bebeğim şimdi 7 yaşında. 🥹 Sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah ❤️
rmysanur0919 sendekimsinnn sendekimsinnn progeston ve duphaston folik asit kullandım onun dışında bişey kullanmadım ilk 4,5 ay çok dikkat ettim sürekli devam etmek denir mi bilemiyorum ama 6.aya kadar ara ara kanamam oluyordu haftada 3-4 kere yani ilk regl oluruz ya ilk günlerinde ki gibi bi kanamam oluyordu şuan öyle bir durum yok ilaçları bıraktım sadece vitamin ve kan ilaçlarıyla devam ediyorum
Dilaraatlass Ben 2 düşük 1 canlı doğum yaptım,eğer bebek sağlıksızsa ne kadar ilaç alırsanız alın hatta sabah akşam iğne de olsanız yine vücut onu atar.Yani ilaç kullanmak ever önlem aldırır ancak kesin olarak engellemez
sendekimsinnn Dilaraatlass işte bu yğzden burdaki doktorlar ilaç fln vermiyolar dinlen uzan yat vs bile demiyolar