Svnccnr Normalde 13 haftalıkgebeyim fakat usg de büyük suruyor yani 14 haftalık gözüküyor daha net cinsiyet tahmini olmadı anlayanınız varmı acaba? Merak ediyoruz oğlumla 🤗 https://i.hizliresim.com/nQb9MV.jpg
Svnccnr Gizem_miros oğlum nasıl ısrarla kız istiyor anlatamam. Bu da erkek olursa vay benim halime 😂😂 hayırlısı olsun ilk önce de sağlıkla gelsin inşallah 🤲
Berna061 Gizem_miros hızlıresim bende açılmıyor siz de nasıl açılıyor ? Bende resim atmak istiyorum buraya
Gizem_miros Svnccnr benimde bir oglum var 8 aylik kuzum suan 2.ciye hamileyim 12 haftaligi gectim bakalim benim cinsiyet ne cok merak ediyorum ama hayirlisi olsun tabiki gonlunden ne geciyosa insallah o olur haber ver bana da merak ettim cinsiyeti
Svnccnr demomerhira düm ikili testi i yaptırmaya gitmiştim bebek iri çıktığından sonuç doğru çıkmaz diyerek yapmadı canım 13+3 üm normalde usg de dün 14+5 çıktı
Svnccnr Bendis öncelikle hayırlısı ve sağlıklı olması 2. Gönlümüzden geçen kız olması. Oğlum bu eve bir tane çınar yeter dedi 😂😂😂
demomerhira Omaraysegul orda bi değer var adını unuttum ama :( o değer 50 ve üstü olursa kiz diye duydum doğruluğunu bilmem ama oğlum da 13 du kizim da 75 😊
Enemel Svnccnr doktor tahminde bulunmadı mı bende 13 haftalığım dün erkek %51 dedi ama siz yinede oğlum diye sevmeyin dedi ☺️
Svnccnr Enemel emin değilim dedi öyle olunca tabiki inanmadım detaylıyı bekliyelim dedi malum merak işte bizimki de
Svnccnr demomerhira yok hayır erken döllenme olabilir dedi ama şöylede bişey var 6 Kasım son adet tarihim 16 Kasım korunmasız günümüz nasıl oluyor anlayamadım.