GizemHamza34 NoName_ tez zaman da hissettirir kendini inşallah 20 ye kadar normal zaten kuzum hepsi aynı olmuyor 🙂
GizemHamza34 Kikiriki bende perşembe yaptırdım kuzum ikizdi birinin kalbi durdu üzerinden 8 hafta geçmesi gerekiyor dedikleri için bu haftaya denk geldi sonucu bekliyoruz sağlıklı olsun da 🤲🏻🥰
Beyzaozcann GizemHamza34 biz bugün 20 haftalık olduk ve 2 gecedir eşim elini karnıma koydugunda pıtpıt hissediyoruz🤭babacı olacak sanırım
GizemHamza34 Beyzaozcann Oyy maşallah 🧿 zaten öyle değil mi 9 ay karnında taşı bulantısını ağrısını sancısını çek doğsun uykusuz kal onlar gidip babacı olsun 😂😂
ErsBegAs Beyzaozcann benim oğlum da tam tersi dokununca ben veya babası asla hareket etmiyor kameralara yakalanıyor sadece 🤣
patili_kiz90 Patiseverana Bagırsak hareketi değildir çünkü rahim büyüdükçe bagırsakları yukarı doğru taşıyor , yani siz kasıklarda ne hissediyorsanız o bebiştir kızlar 👼👼
ErsBegAs 19+5te ilk hissettim şu an 20+2yiz yarın 3 demin babasının maç bağırmasına sinirlenerek tepki verdi hahahaha
ErsBegAs GizemHamza34 annem de diyor sen de dokunulmayı sevmezdin ki hala dokunulmayı sevmem 🥲 hele şu gelip karına dokunanlar çok rahatsız oluyorum
agustosboceklerim2 GizemHamza34 kıpırtı mi yoksa tekmeler mi ben 18 haftaligim kıpırtı hissediyorum arada
Krystal GizemHamza34 Tecrübeli olduğunuz için sormak istiyorum. Hani kendi kalp atışımızı hissederiz ya elimizi koyup öyle bir şey oldu bugün karnımda. 19.haftaya yeni giriş yaptım. Bu bebek midir? 🙈