Nefeslina Kızlar merhaba cuma gunu catı muayenesı oldum ve o gece nısanım geldı doktor ayın 15 ınde yatıs verdı eger o gune kadr dogum olmazsa sunı baslatıcak catımın musaıt oldugunu ama acılmanın parmak ucu kadr oldugunu soyledı sızce normal dogum yapabılırmıyım sunı sancıyla 🥺
Yalinn8 Nefeslina daha bikac gunun var gidisata gore bakarsin, acilman olur insallah miss gibi normal yaparsin madem musait bedenin ve koşullarr
bsrm Nefeslina bende bundan korkuyorum suni alcam.carsamba gunu ya acilma.olmazsa da aldigim.suniyle kalirsam.diye endise ediyorim
Nefeslina dilosss ya acılma falan yok dedıya o yuzden kafama takıldı olmazsa sezeryana alıcaz dedı cunku o acıyı cekıpte sezeryana gecmek baya koyar bana
dilosss Nefeslina olur csnm bnm hiç açılmam yokken doktor doğumu başlattı. Bol bol hareket et sancıyı aldığın zaman
Kahramanlar Bende çatı muayenesinden sonra nişanım gelmişti bence bu muayene geç yapılmalı dr iki parmağını sokup acıtmıştı o gece nişanım geldi 4 gün sonra suyum geldi ertesi sabah doğurdum egzersiz yaparsan rahat doğurursun gibi ama bebeğin sağlığı önemli inşallah nasıl hayırlı ise öyle gelsin
ezos Nefeslina geçen cuma suni sancıyla doğum yaptım ebeler her muayenede açılma için yardım ediyorlar sen de evdeyken hep hareket yap yerleri sil merdiven in çık bana da suni tutmazsa sezeryan demis ti doktor çok şükür boşuna çekmedim