Ayshababy Duruli55 uygulamada 74 gün gösteriyor normal bekliyorum ama şekerde var 37-38 doğurursam 60-67 gün falan var 😀
Miniginannesiiii1111 Ayshababy şekeriniz nasıl ilerliyor benimde şekerim var ama gebelik şekeri değil insülin kullanıyorum 8. Haftaya girecem Allah izin verirse nasıl gidiyor son zamanlarda şeker çok mu kontrolden çıkıyor korkuyorum
Ayshababy Miniginannesiiii1111 benimki gebelik şekeri diyetlen düzene sokmaya çalışıyorum şuanlık insulin için karar verilmedi diyetlen ilerleme yapıyoruz ama açlık 95 üstünde oluyor bazı zaman oda bebek büyüdü için dikkat ederseniz sıkıntı olmaz inşallah sağlıklan kucağına alırsın 🌸
Duruli55 Ayshababy benim ilkide sezeryan bu doğum işi bünye meselesi ya ben üçüncü gün ev süpürüp sonra gezmeye gittim 😂 korkmuyorum açıkçası kendimde hemşireyim
Ayshababy Duruli55 canım sertir kolay kolay oflamam ama sorun bebeğime bakamasam diye yalnız olucam ilk bebeğim
Duruli55 Ayshababy bişey olmaz zor oluyor ama oluyor benim eşim asker kızımı ilk kez 7 aylıkken gördü gurbette tektim annem babamda gelemedi düşün