bebekimmveben 37 haftaligiz. Sürekli tekrar edildi ve hiçbirini beğenmedi doktor Nst de uyuyor ultrasondan bakıyor hiçbir problem yok bebekte Nst ye cikolata vişne suyu ve tok giriyorum yok uyuyor Ama eve gelince hareketleniyor
Sumeyye1212 bebekimmveben benimde normalde ben ayaktayken bile hareket eden ultrasonda da doktora bu bebek ne kadar hareketli dedirten bebeğim geçen hafta 40 dk nst çektirdi bana pozisyondan pozisyona girdim
Bebegim3444 bebekimmveben benim ikizler de öyle tek tek giriyordum 1 saat sürüyordu çok zorlanıyordum ve doktor beğenmiyordu tekrardan ikinciyi çekiliyordum yemek yiyordum bol bol yürüyüş yarım saat durmadan yürüyüş yaptım çikolata falan yedim ve yanımda su vardı sürekli su içtim
Meli59 bebekimmveben vişne suyunu beğenmiyor olabilir bebiş caramio çikolata, çikolatalı süt iç nstye bağlanmadan da bir kahve uyansın
bebekimmveben Sumeyye1212 İkinci bebek benim ve sezeryan. Doktor böyle giderse alalım dedi istemedim çıktım . Çünkü hareketlerini hissediyorum Anlamadım
Bulutseveer bebekimmveben benim de aynısı oldu ne yaptınız acaba aynı gün kaç kere Nst çekildi bebeğin hareketlerini de hissediyorum ama nstde uyumuş gibi