mamyfat93 Hamilelikte kahve içimi hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar. 8 haftalık hamileyim arada canım çekiyor içiyorum. Sizceee ?? sizler ne yapıyorsunuz içiyormusunuz doktor önerileri neler 😇
ecrintosgeliyor mamyfat93 günde 1 fincan türk kahvesinin bir zararı yok demişti doktorum bende haftada 1 2 içiyorum ☺️
Deletedmom133 mamyfat93 günlük kafein oranızı aşmadığınız sürece sıkıntı olmuyor ben dengeliyorum elimden geldiği kadar 😊
Bgusta mamyfat93 ilk uc ay icmeni tavsiye etmiyorum. Ben de uc aydan sonra gunde bir bardak kadar iciyorum suan 35 haftalik gebeyim. Ara ara iciyorum. Ilk uc ay dusuk riski oldugundan önermiyorlar. Allah'a emanet bebeginde sende. ❤
mamyfat93 ozlemturgay bende çok alışkınım kahveye. Korkudan parmakla ağzıma alıyordum kahveyi azcık 😅
Gebeyimm mamyfat93 günde 1 tane türk kahvesi içebilirsin ama nescafe tarzı şeyleri içme demişti benim doktorum
Deletedmom667 mamyfat93 3 aylık hamıleyım hamılelıkten once sıgara kullandıgım ıcın kahweyı gorunce aklıma sıgara gelıyor o yuzden içmiyorum. 3 kere falan ıcmısımdır turk kahwesı ama doktor gunde bı fıncan ıcebılırsın demıstı
Nata97 Cok zararli kofein, asisli icecekler. Arada cok az kola iciyorum canim cekiyor ama agzima kahve deymedi bu ashamada cunki kofein daha cok zarar veriyor