Hzall Kizlar merhaba göbegimdeki kılları Epilator ile aldim ama sesi cok yuksek oldugu için bebeğe zarar verirmi?
cansyu Hzall epilatörün sesinden ne olacak ? hiç mi televizyon izlemiyorsun yada müzik dinlemiyorsun elindeki telefonun daha çok zararı var komple radyasyon
Hzall Eliffyamann hic kasilma yasamadim acida olmadi oyle sadece icime bir kusku kondu çok teşekkür ederim 🙏🏻
Hzall cansyu yok radyosyondan bahsetmiyorum sadece sesi cok guclu direk karnima temas olunca acaba bir zarari olurmu kullanan annelere danismak istedim
Beyzaaldemir Kuzum niye aldın ki doğumdan sonra dökülüyor diyorlar, aldığın için şimdi hep almak zorunda kalıcaksın
Eliffyamann Beyzaaldemir bende alıyorum doğumdan sonra da kalmıyor, hormondan Hamilelikte cikiyor kötü duruyor
Beyzaaldemir Eliffyamann evet bende de çıktı ama aldıkça çoğalıyor dedikleri için almıyordum siz neyle alıyorsunuz
Eliffyamann Beyzaaldemir veet ağda ile iki kez aldim zaten hemen inceldi iki parça yetiyor üstünden almaya, dogumdan sonrada her zaman incelikte sarı sarı oluyor