Asill01 Nur5 aynn canm banada maydonoz nane ve kuru nane yasaklanmıştı paketli gıda kola cips gbi şeyler fasfood yasak tuz şeker yasak
farah3 Nur5 canm ayıptır sorması ne kadar tutcak masrafinjz bende baslicam da bilgi edinmek adına soruyorum
Nur5 Örneğin bana her türlü paketli şeylerden uzak dur dendi saglikli beslen .maydanoz filan tüketme bitkisel şeyler tüketme dedndi
mrp2023 Nur5 transfer hazırlığı mı opu hazırlığımı paketli gıdalardan evet uzak durulmalı ama kararınca her sebzeden yiyebiliyordum ben
mrp2023 Nur5 doktorun öyle dediyse dikkat et yinede o zaman bana bol yeşillik Akdeniz tipi beslen demişlerdi
Mine38 @“Nur5”#p36278802amin canım tüm tedaviye baslayanlarin emeğini boşa cikRmasin rabbim .Diyarbakır Memorial uğur değer de siz
Nur5 farah3 sen ilk mi başlıyorsun ilk se devlet karşılıyor ikinciyi karşılamıyor iğneler 30 tuttu ,hastaneye 56,550 verdik .iğneler bı kaç tane eczaneyi gezdim indirim yapandan aldım .eğer başlarsan tanıdık eczaneden al
farah3 Nur5 yok ikinci olcak kardeşim şimdi vitamin kullanıyoruz nasl olcak hiç biomiyorum Allah kolaylastrsin hepimize amin