Herkese selamlar şimdiden hayırlı bayramlar dilerim 🌸 21 Mart Cuma günü Spinal anestezi ile sezeryan doğumum oldu her nekadar korkmuyorum desem de hastaneye bir girişim birde ameliyathaneye girişim vardı diyebilirim 7 de yatışım yapıldı serum takıldıktan sonra apar topar doğuma alındım ne olduğunu anlayamadan girmiştim aralarında ebelerin bi anlaşmazlık olmuş giderken öyle duydum o sebeple ilk hasta beni seçmişler diğer aile sorunlu olduğu için , Spinal yapılırken ben ağrı hissetmedim öyle abarttıkları gibi asla değil o anın heyecanıyla emin olun girip çıktığını duymuyorsunuz ayaklarımda ısınma ve karıncalanma başladı doktoruma ben hala hissediyorum karıncalanma var lütfen başlamayın dedim oda kontrol etmeden hiç başlarmıyım dedi meğerse zaten beni kesmiş 😂 5 dk içinde oğlumun çığlıklarını duydum sonunda kavuştuk sonrasında ise ilaçların etkisi geçince biraz ağrım oldu ama asla oda abartılıvsk gibi değildi sonuçta ameliyat geçiriyoruz okadar da olsun bu şekilde doğum yapacaklara vereceğim tavsiye yok ayağa kalkınca organlarım indi vs diyenlere kulak asmayın evet ilk yürüyüş zordu ama burda önemli olan sizin nekadar cesaretli olduğunuz kendinizi yürümeye zorlamanız hareketi bırakmayın ki ağırlaşmayın yürüdükçe iyileşeceksiniz ikinci gün ayaklandım ben kendim tuvalete gittim işimi gördüm bol su tüketip kahve tükettim baş ağrısı yaşamadım herkeste olucak diye birşey yokmuş oyüzden kendinizi korkutmayın yine doğum yapsam yine aynı şekilde yaparım hiç pişman değilim 🙏❤️