Csrbbkym Ben asla Türk kahvesi ve diğer hiçbir kahve çeşitlerini içemiyorum içmek istiyorum kokusu burnuma gelmesiyle odadan kaçıyorum resmen ne zaman geçecek acaba 14 haftalığım
SuEr_Tu1512 Csrbbkym Türk kahvesi aşığı benn. İlk gebeliğimde su bardağıyla içiyordum, bu sefer asla yanlız tüketemiyorum. Menengiç kahvesiyle falan karıştırıyorum. Türk kahvesinin tadı fazla gelmiyor :(
Han23 Csrbbkym sogan sarimsak turk kahvesi et turevleri kokusu,bulasik det. Kokusu,parfum kokusu ve daha nicesi 4-4 bucuk ay surdu benim malesef sonra bi anda gecti🤷♀️
Krystal Csrbbkym Tiksinmek mi bilmiyorum köfte görünce yiyesim gelmiyor . Ki ben köfte delisi biriyimdir. Yiyemiyorum ağzımda büyüyor.🤷🏻♀️
Ebruebos Çay ,kahve, soğan, salça, şekerli şeyler, 11. Haftama kadar hep kustum midem bulandı 1 haftadır kusmuyorum tiksinmem çoğu şeye devam ediyor. Çayı kahveyi çok severdim ne zaman içeceğim bilemiyorum.
MhysaTheGreat Csrbbkym her türlü deterjan kokusu bulaşık makinesi buzdolabı kokusu aman yarabbiydi yani hala da böyle bi mesafeliyim 33. Haftaya geldik. Ama en neti bulaşık makinesi kapağı açılsın yeter direkt banyoya koşuyordum
5_erkek_annesi Csrbbkym 20+2 deyim herşeyden tiksiniyorum yemek yiyemiyorum halen peynir zeytin ekmek devam 🫣doğuma kadar sürücek benim büyük ihtimalle diğer gebeliklerim ne kadar rahattı bu devirdi beni 😄
mcrukiye @Csrbbkym 3 ay önce kürtaj olduğum gebeliğim de öyle olmuştu kahveden öyle böyle tiksinmistim yani kahvenin kokusunu bile almak istemiyordum ☺️