Bknbkn Kızlar 33 haftalık gebeyim . Son zamanlarda sabah uyandığımda el parmaklarımda şişme ve ağrı var . Bunu benim gibi yaşayanlar var mı ? Anaromal bir durum mu?
queenanne1 Bknbkn aynen dediğiniz gibi oluyor geçen gün ağlicaktım ellerim ağrıyor açılmıyor diye. bebiş bütün vitaminleri bizden aldığı için normalmiş. doğumla birlikte tamemen geçecekmiş😢
Aylakadin Bknbkn merhaba bende kaç haftadır aynı şeyi yaşıyorum özellikle uyandığım zamanlarda. Resmen alıştıra alıştıra hareket ettirmeye çalışıyorum parmaklarımı bükemiyorum. Doktor normal ödem topladığı için dedi ama bana hiç normal gelmiyor . Doğuma az kaldı bakalım geçecek mi
Eceunverkanra Bknbkn Merhaba, bu durum ben de de baslamisti simdi yatmadan magnezyum icmeye basladim gecti. Magnezyum kullanmiyorsaniz eger kullanabilirsiniz ya da kullandiginiz az geliyorsa doktorunuza sorup doz arttirma isteyebilirsiniz
hamcokelek33 Bknbkn merhaba bende de var özellikle sabahları ellerimi açamıyorum. Magnezyum yazdı iki hafta önce doktorum ama bence hiçbir işe yaramıyor:( doğumdan sonra geçecekmiş
Aylakadin hamcokelek33 evet bende kullandım kalsiyum destekli magnezyum kullandım hatta özel alıp ama işe yaramıyor . Doğum yaklaştığı için de magnezyumu bıraktım