eyll4 Kızlar bugün tam 39 haftalık olduk geceden beri 5 dakikada bir adet sancıları gibi ağrılarım oluyor hemde belimden vuruyor ama şuan şiddetlendi ağrısı git gide şiddetleniyor artık dayanamıyorum gibi ilk başlar da hafifti mide bulantım da var aşırı moralim bozuk bide tam bayram üstü hava yağmurlu kapalı offff böyle bi günde doğum yapmak istemiyordum 😣😣😣sizce doğum belirtisi mi yaşayan tecrübeli olanlar yazabilir mi
anneoluyorum94 eyll4 mide bulantısı açılmayı işaret ediyor diye biliyorum bence hemen doktora gidin 5dakikada bir geliyor ağrılar diyorsunuz doğum başlamış gibi
Busetacir eyll4 belki bebeğine kavuşacaksın canım şuan ona odaklan sakin ol mutlu tut kendini. Sağlıklı doğumlar dilerim moralini bozma🥰
zerdali__ Adet sancisi gibi ve dahada siddetleniyorsa,sancı araları giddikce dusuyorsa büyük ihtimal doğum başlamış.Sanxi aralıklarını kontrol et.Benim hastanem bana yakındı ben dk bir sancı düşünce hastaneye gitmistim
asemvekardesi Evet muhtemelen doğum ağrısı ilk hamileleginiz ise biraz daha siklasmasini evde bekleyin