Cort 17 haftalık hamileyim. Dün akşam otururken bi an öyle bi kanamam başladı ki çok afedersiniz pijamam bacaklarım her yerim kan oldu. Hastaneye bebeğim düştü korkusuyla geldim. Hem vajinal hem karından ultrason yaptılar çokk şükür kalp atışları var ama doktor plesantan rahim ağzını kapatmış dedi. Hastaneye yatış verdi. Hâla kanamam durmuş değil. Nolur bana dua edin çok korkuyorum 😞😞😞
Aysenurr53 Cort mübarek arefe günü hürmetine Allah acil şifalar versin. Benim de plasenta konumuyla alakalı haftalardır problemlerim var. Ne diyim Allah düzgün yere yerleştirsin, evladımızla, canımızla sınamasın hiçbirimizi 🤲🏻
Esssssin Cort aynı şeyleri aynı şekilde 14. Haftamda yaşadım. İgne ilaçlarla çok şükür toparladık. Bu durumda yapabileceğin tek şey mümkün olduğu kadar yatmak ve bol su tüketmek. Asla stres yapma geçiyor. Geçmiş olsun ❤️🩹
Cort nur233 Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲🏼 Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin inşallah. O kaybetme korkusu bile çok zormuş 😢
Cort Aysenurr53 amiiin 🤲🏼 gerçekten çok zormuş. Sizde çok dikkat edin kendinize. Ağır hiç bi iş yapmayın. Bol bol dinlenin. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ♥️
Cort Esssssin inşallah. Aynı durumları yaşadığım insanlarla konuşmak güç oluyor ♥️ Rabbim hepimize şifa versin inşallah
Esssssin Cort 2. Gebeliğim ve hiç karşılaşmadığım bir durumdu benim için hastaneye aglaya aglaya gittiğimi kesinlikle bebeğin düştüğüne inanmıştım. Travma kaldı bende resmen. Ama Rabbim güç kuvvet veriyor ve gerçekten rahatlıyorsun. Sakin kal ve geçeceğine inan. Biraz Progestan ignesi kalçanı falan agritabilir hiç telaşlanma bunlar olası durumlar 💗
Cort Esssssin ah aynı durumu yaşamışız. Dün ki yaşadığım o korkuyu bir ben bilirim. Bende düştü diye geldim hastaneye. Doktor düşük yapıyosun diyecek diye öldüm öldüm dirildim o ultrasonda. Hamd olsun kalp atışları güzel dedi doktor çok rahatladım 🥹🥹